Σελίδες

Αναγνώστες

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

postheadericon Σήμερα η Άσκηση «Διά Πυρός 2010»


Άσκηση επιχειρησιακής ετοιμότητας και κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς θα πραγματοποιήσει το πρωί της Πέμπτης η Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην περιοχή Ντάρτιζα της Πάρνηθας.

Η Άσκηση έχει ως στόχο την καλύτερη προετοιμασία του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης για την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο.

Η άσκηση με την κωδική ονομασία «Δια Πυρός 2010» θα αντιμετωπιστεί ως πραγματικό συμβάν δασικής πυρκαγιάς και θα ακολουθήσει όλα τα επιχειρησιακά στάδια αντιμετώπισης μιας δασικής πυρκαγιάς που διαχειρίζεται το Πυροσβεστικό Σώμα.

Σ.Δ.:

Στης ασκήσεις το πυροσβεστικό σώμα είναι πρώτο και όλα γίνονται με πλήρη επιτυχία και μετά ανακοινώνουν ότι είμαστε έτοιμη να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους δασικής πυρκαγιάς .

Να σας υπενθυμίσω το 2007 το Π.Σ. ήταν 100% έτοιμο αλλά η Πάρνηθα κάηκε από εγκληματικά λάθη της Πυροσβεστικής, 2008 το Π.Σ. ήταν 100% έτοιμο αλλά η Ρόδος κάηκε από λάθος πάλη της Πυροσβεστικής, Εννοείτε ότι το 2009 το Π.Σ. ήταν όχι 100% αλλά 1000% έτοιμο αλλά δυστυχώς από τα εγκληματικά λάθη λόγο της ενδεχόμενης κόντρας του Κύριου Υπαρχηγού (και νην αρχηγού) καθώς και του κύριου Περιφερειάρχη Αττικής, κάηκε και η Βορειοανατολική Αττική. Σήμερα κάνουν άσκηση στην Πάρνηθα για να είναι 10.000% έτοιμη, αλλά κάνω το σταυρό μου γιατί δεν θέλω να ακούσω ότι έχουμε μια μεγάλη δασική πυρκαγιά και βέβαια υπαίτιο το πυροσβεστικό σώμα από λάθος εκτίμηση και σχεδιασμό.

Εγώ εύχομαι να έχετε μια καλή αντιπυρική περίοδο και πάντα με προσοχή.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

επισκεπτες τωρα

επισκεπτες